Vicent Baydal:”El Tossal del Rei o dels Tres Reis (1.356 m) és just el punt de confluència entre Aragó, Catalunya i València. Vall-de-Roures, la Sénia i la Pobla de Benifassà (per Fredes) són els termes que s’unixen en un cim que tots hauríem de pujar alguna vegada en la vida”

1 Comment

  1. Núria

    Jo a la caixa, així l’anomenen els de Vall-de-roures , lo dels reis també o coneixo i cada rei estava sentat al lloc que l’u corresponia!
    Tota zona de la francha es preciosa!! Jo vaig viure a vall-de-Roures 20 anys !! Ara soc amb un poble que també es del Aragó i està a la francha Purroy de la solana, i que hi han veïns , que diuen que això de la franja se ho han inventat els catalans!! Jo de això en dic poca cultura!! Si tot es parla catalana aragonesa tots son els mateixos orígens …. o deixarem així !! Jo soc de Barcelona i se quins son els meus orígens !! Ahh hi ha qui porto 15 anys!! Bona nit

Comments are closed