Intervenen més de 86.000 paquets de tabac de contraban entre Fraga i Cornellà de Llobregat

element  divisor

ACN // 24.02.2010 // 12.51 h  element divisor Ref. 532012

element divisor

Lleida (ACN).- La Guàrdia Civil ha intervingut en el marc d’una investigació desenvolupada entre Fraga i Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) un total de 86.190 paquets de tabac ros de contraban valorats en més de 310.000 euros. Fonts policials han explicat que el tabac era emmagatzemat en una nau industrial de Cornellà de Llobregat i posteriorment transportat en vehicles, un dels quals va ser interceptat a Fraga on es va detenir al conductor. Tant els paquets com el precinte de l’impost de labors de tabac, estaven falsificats. Per això, la policia sospita que el tabac podria procedir d’algun país del sud-est asiàtic per després ser distribuït per diversos punts de l’Estat.

Agència Catalana de Notícies :: acn ::.