Facebook | I CICLOTURISTA DE MASSALIÓ

Tipus:
Data:
dissabte, 3 / abril / 2010
Hora:
08:30 – 15:00
Lloc:
MASSALIÓ (MATARRANYA)

Descripció

Inscripcions

Per a inscriure’s, primer s’han ingresar 12 euros per persona (10 socis) a Ibercaja “Club de la Juventud” 2085-3912-66-01-022609-05 o a Caja Rural “Asociación Cultural de Mazaleón” 3080-0006-08-1001237815 especificant el nom del participant o participants al concepte. Després cal enviar lo justificant per fax, indicant nom, cognoms, adreça, telefón, mail, data de naixement i ruta elegida, a la atenció del “Club de la Joventut” al 978 898 611 abans del 29 de març. En lo preu de la inscripció están inclosos dos los avituallaments i el dinar que tindrà lloc al final del recorregut. Los menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult durant tot lo recorregut i tots los participants estan obligats a portar casc.

Horaris

A les 8.30 se farà lo primer avituallament i l’entrega de les acreditacions a la Plaça Major de Massalió. Posteriorment, a les 9.00 se donarà l’eixida conjunta. Lo dinar se celebrarà a les 13.30 a la part exterior de la Cooperativa del Préssec de Massalió.

Recorregut

La ruta cicloturista que proposem des del Club de la Joventut de Massalió transcorre integrament pels camins rurals del terme municipal. Los dos recorreguts comparteixen inicialment el trajecte, començant a la Plaça del poble en direcció cap a la Vall d’Alcanys, creuant pel pas de la vall i iniciant una pronunciada ascensió del marge esquerra de la vall cap al punt més alt de tot lo terme, la punta de les Foes. En esta part del trajecte trobarem un típic paisatge de secà de la zona, amb barrancs plens d’olivers i armelers, així com algunes masies de grans dimensions ben conservades. Un cop coronada la pujada s’inicia una forta baixada cap a la Vall d’Alcanyís, on se separarant les dos rutes, la curta iniciarà el retorn cap a Massalió pel camí de la vall, rodejats de presseguers, armelers, olivers i sembrats. La ruta llarga continuarà amb la pujada al marge dret de la vall on lo paisatge adquirix uns tons més verds. Un cop al Mas de Roja s’iniciarà la baixada cap al poble continuant en lo tradicional paisatge que mos ha acompanyat durant tota la ruta.

Facebook | I CICLOTURISTA DE MASSALIÓ.