L’Argilaga, Massalió: Hip Hop amb Stahl Inc i Markus Monteiro


❌ Oco que tornem a anunciar programació del CSA !!!

➡ Després de molt temps lo hip hop i les seues variants tornen al nostre escenari. Lo pròxim 23 de juliol a partir de les 22.30 de la nit tindrem un bolo en que vindrà des d’Alcanyís per a fer-mos ballar en lo seu Dancehall / Reggae / Soca. ???

? No t’he quedos a casa i vine a passar un bon rato en natres !!!

Podeu reservar lo vostre puesto fent un donatiu anticipat (5 euros) a LO CAFE o per BIZUM al 657 40 17 32 posant STAHLMARKUS

⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

#CSAlargilaga #Argilaga #massalió #matarranya #concert #enconcert #endirecte #hiphop #rap #soul #dancehall #soca #reggae #Stahlinc #MarkusMonteiro #vaqueballaremunratet #rimesibailoteos #cosesquefemlesdepoble #cosesquefemalpobles #diy #ultradiy #ruraldiy #femloquepodem #nopodeudirquenotenimvarietatmusical #varietatomort #sardineta #ixdecasa #fotli #vavava