Aragón Televisión ja es pot sintonitzar a Morella | Comarques Nord

Aragón Televisión ja es pot sintonitzar a Morella


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 22 de març de 2010

El consistori de Morella continua treballant per a garantir que la cobertura del senyal de Televisió Digital Terrestre arribe a totes els hogars i amb una qualitat notable. En aquestos moments, la prioritat “és que tots els 20100321_aragontelevision_200x300nostres ciutadans puguen veure la TDT, amb el màxim de garanties”, ha explicat el regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TICs), Ernesto Blanch. Fins a la data, s’han registrat problemes en algunes masies i en alguns municipis que depenen de Morella. Però, la gran novetat és que ja es rep el senyal d’Aragó Televisió, que es veu pel dial 56 i d’un altre canal de la mateixa cadena.

De la mateixa manera, l’edil ha afirmat que “el nostre compromís està en què, a més que arribe el senyal als hogars en condicions, l’oferta de canals siga el més àmplia possible i que siga el ciutadà el que trie els continguts que desitge”. El regidor ha explicat que “fidels al nostre compromís i al manifest de la Televisió sense Fronteres, estem treballant perquè la recepció del senyal de les televisions autonòmiques veïnes i de la televisió local, arriben a tot el nostre terme”.

Respecte als problemes que s’estan produint en la recepció, Blanch afirma que “són totalment aliens a l’Ajuntament i, sempre que s’han produït, hem seguit el protocol d’actuació per a esmenar-los en el menor temps possible”.

Aragón Televisión ja es pot sintonitzar a Morella | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja