Cloenda de les JORNADES CULTURALS DEL MATARRANYA 2022, 5 de desembre 2022 a Calaceit, 19:00 h

Adjuntem el programa de la jornada de cloenda de les JORNADES CULTURALS DEL MATARRANYA 2022, dedicat i relacionat amb la botànica del Matarranya i dels Ports, per a la qual tindrem l’honor de comptar amb Raül Font-Quer Plana, net de l’eminent Pius Font Quer amb el que comparteix una part de la seva extensa formació. En la segona part de la jornada el director de l’Instituto de Estudios Turolenses, Ignacio Escuín Borao, ens presentarà el llibre ‘Diarios de José Pardo Sastrón, 1848-1909. Crónica personal de un siglo’, que recull els diaris íntegres que va escriure el botànic durant més de seixanta anys i que són un retrat de la societat del territori las segle XIX i principis del XX. Esperem comptar amb vosaltres. Per als que no pugueu assistir, us transmetrem la jornada en directe per Facebook i/o Instagram.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja