Los Draps i Zea Mays a l’Argilaga (Massalió, Matarranya) 28/1 i 31/3/2023

 

😵‍💫 Avui anunciem un dels bolazos que tindrem lo pròxim mes de març!! 🕺💃🕺💃

👉 Lo pròxim divendres 31 de març tindrem en directe als @zeamaysrock que vindran des de Bilbo per presentar-mos lo seu nou disc ‘Adore kemena Kuraia’. Vamos que tindrem al CSA a un dels grans referents de la musica vasca dels inicis d’este segle XXI 😍🥰

💥 I, aquí ve la primera sorpresa de la setmana, estaran acompanyats per delDesierto (@franchi_deldesierto) Després de visitar-mos en plena pandèmia i tocar al ‘salón’, ara podrem sentir lo seu primer disc ‘serpientes, elefantes i sombreros’ a l’escenari del CSA. 👏👏

🔴 Recorda que pots fer lo teu donatiu anticipat (5 euros per persona) a @locafemassalio o per bizum al 657 40 17 32 posant MAYS al concepte.

➡️ IMPORTANT⬅️ Ja sabeu com és l’espai que tenim al CSA, així que com sempre l’aforo és molt limitat. No tos adormiu i reserveu ràpidament !!

 

👉 Bon dia. Així acabarem lo mes de gener !!!!

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

🔴 Lo pròxim dissabte 28 de gener tindrem en directe a LOS DRAPS (poca presentació necessiten però per si de cas…) punk-core en bufadors des de diferents pobles del Matarranya, que obriran lo seu 2023 al nostre escenari i seran los protagonistes del primer CONCERT PRO-ARGILAGA que fem al CSA.

▶️ En este cas tots los donatius que feu, siguen anticipats, siguen a l’entrada a l’activitat, aniran destinats directament a mantindre en funcionament lo Centre Social Autogestionat. A més, per a aquells que vullgueu col·laborar en lo CSA i no pugueu vindre al concert obrim donatius de FILA 0️= que podeu fer físicament o via bizum.

🔥 Recorda que pots fer lo teu donatiu anticipat (5 euros per persona) a LO CAFE (si vols col·laborar en FILA 0 i no vindràs al bolo dis-ho al fer lo donatiu) o per bizum al 657 40 17 32 posant DRAPS si vindràs al concert o posant FILA 0 si únicament vols col·laborar.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja