Un incendi provocat per una crema agrícola arrasa dos hectàries de pi a Mont-roig | Comarques Nord

Un incendi provocat per una crema agrícola arrasa dos hectàries de pi a Mont-roig

__________________________
comarquesnord.cat, Mont-roig
diumenge, 29 de març de 2010

Un incendi que s’ha originat aquesta diumenge per la vesprada a causa de una combustió agrícola ha ocasionat la crema de dues hectàrees de pi carrasco en el terme municipal de Mont-roig (Terol). Encara que el foc està controlat, encara no han finalitzat les labors d’extinció, van informar a EuropaPress fonts del Govern d’Aragó.

El foc, “de menuda consideració”, ha començat entorn de les 15.00 hores en una zona forestal situada entre les localitats de Mont-roig i Fuentespalda degut, possiblement, a una crema agrícola que s’ha propagat a causa de l’aire.

En les tasques d’extinció de l’incendi han participat una quadrilla helitransportada d’Alcorisa i de Peñalba, dues quadrilles terrestres i tres autobombes, segons han precisat aquestes mateixes fonts.

Un incendi provocat per una crema agrícola arrasa dos hectàries de pi a Mont-roig | Comarques Nord.