Ascuma: Activitats d’abril

El dia 1 d’abril vam inaugurar les Jornades Culturals del Matarranya 2023, amb una conferència col·loqui de Xavi Ayén titulada Calaceit, capital del ‘Boom’, en la qual van participar diversos assistents que van conèixer de prop aquest moviment. Us informarem puntualment dels actes que anirem desenvolupant al llarg de l’any dintre d’aquestes Jornades.
El que resta de mes està ple d’activitats interessants i atractives per a tots:
Dissabte 22 d’abril la Comarca del Matarranya celebra Sant Jordi amb l’entrega dels premis del concurs de contes Qüento va qüento vingue i la lectura col·lectiva Quedarà la paraula a La Vall del Tormo. Es llegirà el llibre  Tren de la Val de Zafana les 17:30 h., recordant els 50 anys del seu tancament.
Un cop acabada l’activitat de La Vall, podeu anar a Massalió, al CSA L’Argilaga a veure l’actuació de Gregoria a les 19:30.
Diumenge 23, diada de Sant Jordi es fa la parada de llibres i flors a la major part de pobles del Matarranya, així com diverses activitats per a grans i xiquets.
Per a acabar el mes, el dia 30, tenim a Vall-de-roures la presentació del llibre Qui va ser realment Carles Emili Montañes? de Joaquim Montclús Esteban, qui farà una xerrada sobre les obres i infraestructures promogudes per aquest enginyer i diputat d’ascendència matarranyenca. L’activitat es farà al Saló d’Actes de la Casa de Cultura a les 19:30
ASCUMA
ASSOCIACIÓ CULTURAL DEL MATARRANYA

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja