CONCURS LITERARI DE LA COMARCA BAIX CINCA – Lenguas de Aragón

Source: CONCURS LITERARI DE LA COMARCA BAIX CINCA – Lenguas de Aragón

Nova convocatòria del concurs literari de la Comarca del Baix Cinca

Eixa mateixa setmana, la Comarca del baix Cinca ha convocat el IX concurs literari per fomentar la creació artística i literària entre els habitants de la comarca i recolzar noves iniciatives culturals per a un públic amateur.

Les persones interessades han de ser escriptors o escriptores no professionals i no poden tenir cap obra publicada. La modalitat del concurs és el relat breu i es pot participar en dues categories: Juvenil (des del 14 anys fins els 17) i Adulta (a partir dels 18 anys). Les obres poden estar escrites tant en català com en castellà. Les gratificacions d’enguany van des dels 400€ per al guanyador de la categoria adulta fins el 150€ amb els quals està dotat el Premi Comarcal. El termini per presentar les obres finalitza el 20 d’octubre.

Per tenir més informació, podeu consultar les bases al pdf adjunt.

 

Nueva convocatoria del concurso literario de la Comarca del Bajo/Baix Cinca

Esa misma semana, la Comarca del Bajo/Baix Cinca ha convocado el IX concurso literario para fomentar la creación artística y literaria entre los habitantes de la comarca y así apoyar nuevas iniciativas culturales para el público amateur.

Las personas interesadas tienen que ser escritores o escritoras no profesionales y no pueden tener en su poder ninguna obra publicada. La modalidad del concurso es la del relato breve y se puede participar en dos categorías: Juvenil (desde los 14 años hasta los 17) y Adulta (a partir de los 18 años). Las obras pueden estar escritas tanto en catalán como en castellano, en cualquiera de sus variedades dialectales. Las gratificaciones de este año van desde los 400€ para el ganador en categoría adulta hasta los 150€ con los cuales está dotado el premio Comarcal. El plazo para presentar las obras finaliza el 20 de octubre.

Para tener más información, podéis consultar las bases en el pdf adjunto.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja