TV3 al Matarranya

Ens envien unes notes per poder veure els canals de Televisió de Catalunya, al Matarranya. Si teniu comentaris sobre la siutuació al vostre poble, deixeu-ho als comentaris i els intentarem fer arribar a les autoritats competents.


Enfocar l’antena receptora de casa cap al Montcaro (mirant cap als Ports), busqueu al canal 59 del UHF i rebreu TV3, 3/24, C33 i Super3. Els pobles que poden tenir més problemes poden ser Beseit, aquells que no tenen vista directa a Caro i vivendes aïllades. El Govern d’Aragó autoritza la Generalitat a desplegar TV3 a la Franja, però la Generalitat pareix que no desplegarà ni adaptarà els repetidors locals necessaris. Per tant, les autoritats locals i associacions hauran de buscar les solucions, i s’haurà d’insistir al Departament aragonès de Cultura, a Televisió de Catalunya, a la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Reporteu problemes als comentaris d’este post.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja