L’únic guanyador és el que no peleja (Viles i gents)

Luismi Agud: L’únic guanyador és el que no peleja (Viles i gents)

Després de les Guerres Napoleòniques, Espanya quedà més pobra que les rates; es va convertir en una terra arruïnada, que no tenia on caure morta

L’únic guanyador és el que no peleja

Després de les Guerres Napoleòniques, Espanya quedà més pobra que les rates; es va convertir en una terra arruïnada, que no tenia on caure morta. Els cabdills de Llatinoamèrica, que no tenien un pèl d’idiotes, sabien que aquesta era l’oportunitat perfecta per aconseguir allò que tant anhelaven: la llibertat. Així, entre 1810 i 1830, van esclatar revolucions per tot el continent, on les elits criolles van proclamar la independència.

Continuar llegint… L’únic guanyador és el que no peleja

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja