Aragó presenta un recurs contenciós contra el Museu de Lleida per negar-se a entregar les obres de la Franja

Aragó presenta un recurs contenciós contra el Museu de Lleida per negar-se a entregar les obres de la Franja

Actualitzat a les 10:32 h 07/07/2009

Lleida (ACN).- El govern d’Aragó ha presentat un recurs contenciós administratiu contra el consorci del Museu de Lleida perquè es nega a entregar les obres d’art de la Franja de Ponent en litigi amb el Bisbat de Barbastre-Montsó, segons ha informat aquest dilluns Catalunya Ràdio. El govern aragonès ja va presentar al maig una demanda per què un jutge civil executés el decret del Vaticà que n’ordenava el trasllat. Aquest recurs s’ha presentat a l’Audiència de Lleida i s’emmarca en l’ofensiva judicial que el govern d’Aragó impulsa per tal que el Museu de Lleida entregui el centenar d’obres d’art en litigi.

mitjançantAragó presenta un recurs contenciós contra el Museu de Lleida per negar-se a entregar les obres de la Franja.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja