Benvolguts amics,

La PRIMERA NOVEL·LA COL·LECTIVA EN CATALÀ, “Il·lusions i incerteses”, acaba de sortir a la llum i es presentarà en un marc immillorable: la diada de Sant Jordi a la sala Margarita Blue, un innovador espai barceloní que obre les seves portes a noves propostes literàries. La iniciativa, pionera en la nostra llengua, ha estat editada per March Editor i neix apadrinada per Octavi Serret, Premi Nacional de Cultura de la Generalitat 2009. A més, compta amb la col·laboració de Silvestre Hernàndez, un dels escriptor més destacats del català occidental.

Els autors també assistiran a la presentació de la NOVEL.LA COL.LECTIVA i, al mateix temps, compartiran espai amb altres escriptors, alguns de molt renom, que presenten les idees més originals en aquest Sant Jordi, tot just creant un espai on lectors i autors puguin interactuar i dedicar-se a l’art de la conversa, propiciant al mateix temps la dedicatòria de llibres en un ambient molt personalitzat i distés. La tarda estarà amenitzada per un ambient desenfadat i alegre per signar els llibres sense presses i amb el maridatge d’una cuina original i oberta fins tard, bona música de DJ’s i deliciosos còctels.

Us esperem el 23 d’abril a partir de les 17h!

DIA: 23 d’abril del 2010

AGENDA:

  • 17h.- 21h. Presentació de llibres i dedicatòries per part dels escriptors.
  • A partir de les 21h. Tast literari. Degustació de delicatessen literàries per part del públic. Seran benvinguts els espontanis.

UBICACIÓ: Sala Margarita Blue. www.margaritablue.com

C/ Josep Anselm Clavé, 6. metro Drassanes (L3).

PER A MÉS INFORMACIÓ: Elísabeth Martí: emartigil@yahoo.es 669891069

Roser Amills: therosarioamills@gmail.com 699395960