Blog de Mir Roy i Manel Riu: Un grup catalanòfob es querella contra les calcetes de la nostra Mireia

Un grup catalanòfob es querella contra les calcetes de la nostra Mireia

Hi ha gent que no tine guaire sentit de l’humor. Els de la FACAO, per exemple.

Un grup catalanòfob es querella contra les calcetes de la novel·la Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos)

La FACAO (Federació d’Associacions Culturals de l’Aragó Oriental), grup d’ultradreta fundador de la plataforma catalanòfoba “No hablamos catalán”, ha presentat una querella contra la novel·la de Mir Roy i Manel Riu Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos). En l’escrit d’acusació l’advocat de la FACAO ha formulat, entre d’altres, la següent acusació: “En mayo de 2008 el querellado [,Mir Roy i Manel Riu,] publica un libro titulado ‘Me llamo Mireia y mi coño se llama Carlitos’ en el que afirma que ‘sus braguitas mojadas seguro harían un servicio a cualquiera de FACAO’”.

Ja tenim ganes que se fixe data per al judici. Serà espectacular escoltar l’advocat de la FACAO demanant una prova pericial sobre “braguitas mojadas” i “braguitas secas”.

Mentre esperem delerosos eixe moment de glòria de la ciència higromètrica calcetera, naltres anirem fent la nostra. Per posar un cas, divendres 23 d’abril de 2010 serem a Cardedeu presentant la novel·la amb els amics de l’Esquellot.

***

Blog de Mir Roy i Manel Riu: Un grup catalanòfob es querella contra les calcetes de la nostra Mireia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja