Ràdio Matarranya comença les seues emissions | Comarques Nord

Ràdio Matarranya comença les seues emissions

publi_radiomatarranyablanc_290x290________________________
comarquesnord.cat, Calaceit
dimecres, 28 d’abril de 2010

La comarca del Matarranya té, des d’aquesta setmana, un nou mitjà de comunicació. Ràdio Matarranya ha encetat les seues emissions en proves des del 107.5 de la FM. Es tracta de la primera emissora de la comunitat autònoma aragonesa en adreçar-se als seus oïents en la nostra llengua, el que ha alçat gran expectació.

El lema escollit per al llançament de la ràdio del Matarranya és tota una declaració d’intencions. “18 pobles, una sola veu” és l’estendart d’un “territori dinàmic que té una densa xarxa d’entitats culturals i polítiques que treballen dia a dia per a aconseguir que aquesta zona tingue un futur millor”, tal i com apunten fonts de la nova emissora.

Ràdio Matarraya “vol convertir-se en lo principal canal comunicatiu dels matarranyencs” per tal d’aconseguir diversos objectius, com ara “fomentar el coneixement de la immensa activitat que es realitze a aquest territori”, a més de “dinamitzar social i culturalment los 18 municipis de la comarca” o “convertir-se en suport per a promocionar i llançar noves iniciatives que tinguen com a objectiu el desenvolupament d’aquest territori”.

La programació de Ràdio Matarranya, encara en fase de proves, té en Matarranya al dia l’eix central de les seues emissions. El magacín, de dues hores de duració, s’emet en directe de 12 a 14 hores i es repeteix de 18 a 20 hores. La programació de la ràdio comarcal es completa en connexions amb Aragon Radio. A més de pel dial radiofònic, Ràdio Matarranya també emet on-line per internet.

L’emissora està gestionada per Masmut, empresa matarranyenca amb gran experiència en la gestió de mitjans de comunicació audiovisuals i que aposta per “la participació i la col·laboració dels ciutadans” per tal de treure endavant aquesta iniciativa pionera al Matarranya.

mitjançantRàdio Matarranya comença les seues emissions | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja