14è curs de Jocs Tradicionals a Horta de Sant Joan

S’ha posat en marxa, un any més, el 14è curs de Jocs Tradicionals a Horta de Sant Joan que es celebrarà els dies 12 al 17 de juliol i que va dirigit a mestres, dinamitzadors, membres d’entitats de cultura popular, gestors culturals, tècnics de joventut… Durant l’estada a Horta els alumnes visitaran la via verda, participaran en un campionat de morra, en una tirada de birles, assistiran a concerts, balls i coneixeran diversos jocs, alguns que ja hi jugaven fa dos mil anys els romans. Veuran les diferents maneres d’integrar els jocs tradicionals a l’escola i al territori i les possibilitats educatives i formatives que aquests ofereixen. La convivència i l’intercanvi d’experiències entre alumnes i professors representen un element fonamental de les activitats del Festcat. Un matí els participants es desplaçaran a la monumental vila de la Freixneda per a jugar a diferents jocs tradicionals del territori i conèixer la veïna comarca del Matarranya.
Si voleu participar en aquest curs el correu de contacte és: info@escolesfestcat.cat.