Ràdio Matarranya dóna veu als joves de la comarca | Comarques Nord

Ràdio Matarranya dóna veu als joves de la comarca

_______________________
comarquesnord.cat, Calaceit
dimecres, 12 de maig de 2010

Ràdio Matarranya estrene aquest dimecres una nova secció dedicada a fer sentir l’opinió dels joves de la Comarca del Matarranya. Este nou espai pretén, sota el títol genèric de “Joves”, que els habitants de menys edat del territori matarranyenc puguin donar la seua opinió sobre diferents temes i situacions que els afectin o els interessin.

La nova secció s’emetrà cada dimecres a partir de la 1 del migdia i tindrà una durada aproximada de uns 30 minuts en els que los tertulians, matarranyencs d’entre 16 i 25 anys, debatran sobre aspectes vinculats a la vida dels joves en un medi rural, a les seues preocupacions, als seues activitats diàries o a situacions socials i polítiques actuals.

D’esta forma, avui en la secció inaugural, diferents alumnes del IES Matarranya de Vall-de-roures explicaran el projecte d’intercanvi en el que han estat treballant al llarg d’aquest curs i que els portarà a viatjar a Finlàndia en els pròxims mesos per a conèixer la realitat i els esports tradicionals d’aquest país del nord d’Europa.

El programa es pot escoltar pel 107.8 de la FM o també per internet.

Ràdio Matarranya dóna veu als joves de la comarca | Comarques Nord.