L’equip aleví de futbol sala de Pena-roja cau derrotat en els penals en la semifinal provincial | Comarques Nord

L’equip aleví de futbol sala de Pena-roja cau derrotat en els penals en la semifinal provincial


_______________________
comarquesnord.cat, Calanda
dissabte, 8 de maig de 2010

L’equip de futbol sala de Pena-roja en la categoria aleví es perdra la final provincial després de ser derrotat pel Alcorisa, en el partit que es disputava aquest dissabte en la localitat de Calanda. En un encontre molt disputat el Alcorisa va aconseguir avançar-se en el marcador. Amb el marcador en contra, els jugadors del Pena-roja van reaccionar, oferint un gran joc i aconseguint donar-li la volta al marcador.

Avançada la segona parteix els d’alcorisa van aconseguir l’empat amb el qual s’arribaria al final del partit, a pesar que els joves de l’equip del Matarranya encara van tenir l’oportunitat de tornar a avançar-se en el marcador. Amb el partit en taules, es va arribar a la tanda de penals, en el qual qualsevol desenllaç era possible. L’Alcorisa va aconseguir col·locar els seus 5 tirs a la xarxa mentre que el Pena-roja tan sols podia batre en 4 ocasions al porter de l’Alcorisa, que va fer un gran partit. D’aquesta forma es trencava la ratxa dels xics del Pena-roja que no havien perdut ni un sol partit en tota la temporada. Aquest equip ha participat en la nova lliga creada enguany entre les comarques del Matarranya i la Terra Alta de Tarragona.

En aquesta competició participaven els equips d’Horta de Sant Joan, El Pinell, Batea i Gandesa de la comarca de la Terra Alta, i La Freixneda, Vall-de-roures, Calaceit i Pena-roja de la comarca del Matarranya. Per a l’entrenador del Pena-roja, Luís Vives, els joves de Mont-roig i Pena-roja que conformen l’equip han fet un gran esforç amb esplèndids resultats, de fet no han perdut cap partit en tota la temporada. Després de vèncer en tots els encontres en la lliga de les comarques del Matarraña i la Terra Alta, el Pena-roja va disputar a Alcanyís la fase intercomarcal (Matarranya – Baix Aragó) on guanyava amb claredat al Híjar i es classificava per a la semifinal provincial que desafortunadament no va poder guanyar. A pesar de no poder arribar a la final, Luís Vives destaca la labor realitzada pels jugadors durant tota la temporada.

L’equip aleví de futbol sala de Pena-roja cau derrotat en els penals en la semifinal provincial | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja