Ràdio Matarranya estrena podcast | Comarques Nord

Ràdio Matarranya estrena podcast

_______________________
comarquesnord.cat, Calaceit
dilluns, 31 de maig de 2010

Ràdio Matarranya estrena podcast, des del que es poden escoltar els programes de la nova emissora de la comarca turolenca a qualsevol hora del dia i sense necessitat de transistor. L’emissora, en poques setmanes de vida, s’ha convertit en el mitjà de comunicació de referència de la zona. Les seues emissions són seguides, a més de pels propis veïns, per gent del Matarranya que viu a altres llocs i que poden connectar en directe les seues emissions per internet, al que es suma ara el servei de ràdio a la carta.

Ressò per tot arreu
El fet de ser la primera emissora en emetre en català des d’Aragó ha estat un dels motius que han portat a Ràdio Matarranya a aparèixer en nombroses revistes i premsa especialitzada. Media.cat, l’observatori crític dels mitjans apuntava recentment que “La iniciativa és de l’empresa Masmut Produccions, que forma part del Grup de Comunicacions dels Ports, on hi participen més d’un centenar de socis. Francesc Puig, un dels seus responsables, explica a Media.cat que tant Ràdio Matarranya com la resta de projectes del grup -entre els quals destaca Nord Televisió, Els Ports Ràdio o el digital comarquesnord.cat- tenen un “funcionament comercial i un objectiu social”. “Són iniciatives de comunicació que volen recolzar el desenvolupament social i cultural de comarques com els Ports i el Matarranya” afegeix. En aquest sentit els beneficis es reinverteixen per poder continuar ampliant la xarxa de mitjans”.

Ràdio Matarranya emet pel 107.8 de la FM en una programació basada en un magazín matinal de 12.00 a 14.00 que es repeteix íntegre per la tarda, completant la seua programació en connexió amb Aragón Ràdio.

Rss del podcasthttp://www.ivoox.com/feed_fg_f522333_filtro_1.xml

Ràdio Matarranya estrena podcast | Comarques Nord.

1 Comment

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Comments are closed