FACAO manté els contactes amb els extremistes de les GAV «

FACAO manté els contactes amb els extremistes de les GAV

3 06 2010

Els GAV anuncien a una web que continuen mantenint contactes amb la FACAO i Héctor Castro/Éctor Castro.

Al igual que desde hace años venimos trabajando conjuntamente con Hector Castro, FACAO y todos los amigos de la verdad histórica en el Reino de Aragón. Esperamos en un futuro poder coincidir en vuestras justas reivindicaciones para juntos oponer una mayor y mejor resistencia a esa mentira dominante de lo políticamente correcto que nos amenaza a todos en nuestros derechos como ciudadanos. Porque no debemos olvidar que detrás de la suplantación del aragonés, del balear o del valenciano se esconde siempre la sombra del imperialismo, del neofascismo y del separatismo más abyecto.

Fuente: GAV

Ho fan, com no podria ser de cap altra manera, i donat el seu amor per la llengua valenciana, en castellà.

Hem de recordar que els extremistes valencians van fer pintades a entitats de Fraga, per a que després el president de FACAO es pronunciara públicament a favor de les pintades i felicitara els seus autors dels GAV:

  • El president de la FACAO, Ángel Hernández, promou la violència públicament en referència a les pintades a una entitat associativa (versió en imatgeversió en texttraducción al castellano):
    • Es presentaren els jovens del GAV (que els tenen ben posats). Davan del seu corage, des de FACAO llamentem haver frenat la binguda d’altres. I com a fermall final, “decoraren” tota la frontera del casal pancatalanista Jaume I de Fraga, espray negre i texts de: “fora d’ací”, “fora de fraga”.
    • El GAV és un grup violent i Coalició Valenciana té dirigents exfalangistes: 1, 2, 3 i 4. A més, el seu president ha estat detingut pel pressumpte exercici de la violència de gènere.

FACAO manté els contactes amb els extremistes de les GAV «.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja