Pujol celebra els seus 80 anys al Matarranya

Pujol tria les nostres comarques per a celebrar el seu 80 aniversari


______________________
comarquesnord.cat, Morella
diumenge, 6 de juny de 2010
Jordi Pujol ha escollit les comarques aragoneses i valencianes més properes a Catalunya per tal de celebrar en família el seu 80 aniversari. L’expresident de la Generalitat de Catalunya ha portat a 32 familiars a visitar els Ports i el Matarranya aquest cap de setmana de Corpus.
Amb aquesta celebració familiar, Pujol s’ha perdut l’acte de proclamació oficial de Xavier Trias com ‘alcaldable’ de CiU per Barcelona, però el veterà poltíci havia deixat un missatge enregistrat en vídeo on explicava el motiu de la seua absència en aquest acte. Amb qui sí ha tingut una trobada informal ha estat amb l’alcade Ximo Puig, amb qui ha parlat de temes d’actualitat com el tall de TV3, la televisió pública catalana engegada per Pujol, que es produirà aquest dilluns a bona part de la comarca dels Ports.

Pujol i la seua família han conegut, entre d’altres, el convent de Sant Francesc de Morella, el Castell i l’arxiprestal i els paissatges dels Ports i el Matarranya.

Pujol tria les nostres comarques per a celebrar el seu 80 aniversari | Comarques Nord.