Massalió acull la 1a Trobada Intercomarcal de Patinatge | Comarques Nord

Massalió acull la 1a Trobada Intercomarcal de Patinatge


_______________________
Marc Martí Badia, Massalió
dilluns, 7 de juny de 2010

El poliesportiu de Massalió es va omplir el passat diumenge de joves patinadors en ganes de demostrar el que han aprés durant les classes de patinatge que s’han desenvolupat durant este curs escolar 2009-2010. Tot i les precipitacions caigudes a la vila matarranyenca durant el dissabte per la nit i el diumenge al matí, la meteorologia va donar una treva durant la tarde i finalment, el festival va poder celebrar-se amb normalitat.

A les set en punt de la tarde, van començar l’espectacle en la presentació de tots els participants i en l’hissat de la banderes que van presidir totes les actuacions. De esta manera, durant gairebé dues hores els espectadors presents al poliesportiu de Massalió van poder veure diferents actuacions tants de les patinadores del club local com dels participants vinguts des de Xerta, Horta de Sant Joan o Benissanet. Les coreografies divertides i desenfadades de les actuacions dels més menuts es van alternar en composicions més complicades i clàsiques realitzades per les participants de major edat. Cal assenyalar que el públic, tot i gaudir de totes les actuacions, es va premiar en un gran entusiasme el Can can realitzat per les 22 patinadores del grup local i el atrevit “striptease” interpretat per les esportistes en més experiència. Després de les actuacions per separat, l’espectacle va finalitzar en una actuació conjunta a la que els més de 50 participants van enlluernar als assistents omplin el poliesportiu de en una coreografia muntada especialment per a l’ocasió. Finalment, en los representants de cada poble en el uniforme dels seus respectius clubs van rebre una medalla per la seua participació de mans del entrenador de tots ells, Jordi Borràs.

Finalitzat l’acte, tant el Club de Patinatge de Massalió com l’entrenador van valorar positivament el desenvolupament d’aquest I Festival Intercomarcal de Patinatge. “Ha anat tot molt bé, a més després d’estar tot lo dia preocupats per si plovie, al final hem tingut sort. La veritat es que organitzar tot aixo es un esforç molt gran, però al final val la pena”, va explicar Carmen Cano, presidenta del Club de Patinatge de Massalió.

Este espectacle va ser lo tret de sortida de la gira que realitzaran los patinadors de esta vila que els portarà este estiu fins a localitats properes com Horta de Sant Joan, Benissanet, Xerta i La Torre del Compte.

Fotogaleria: “Trobada patinatge”

Massalió acull la 1a Trobada Intercomarcal de Patinatge | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja