El foc que ja ha cremat 1.500 hectàrees a la Granja d’Escarp obliga a desallotjar un càmping

La Granja d’Escarp

El foc que ja ha cremat 1.500 hectàrees a la Granja d’Escarp obliga a desallotjar un càmping

Actualitzat a les 10:31 h 09/11/2006

Continua cremant de manera incontrolada i avança cap a Mequinensa el foc que s’ha originat a la Granja d’Escarp, al Segrià. La proximitat de les flames ha obligat a desallotjar un càmping de forma preventiva. Hi treballen 18 efectius dels bombers, que calculen que per ara s’han cremat més de 1.500 hectàrees de massa forestal i de camps de cultiu.

Tanca

Envia-ho

Nom destinatari

Adreça destinatari

Nom remitent

Adreça remitent

Missatge

(Opcional)

Envia

* midatextmidatext mida del text

* imprimirimprimir notícia

* enviar enviar a un amic

* Comparteix

El foc ha obligat a desallotjar preventivament el càmping de Bellavista, a Mequinensa, pel perill que les flames arribessin a aquesta zona, ja a Aragó, situada al costat de la Granja d’Escarp, el municipi del Segrià on han començat les flames. Una vintena de persones han hagut d’abandonar el recinte envaïdes per un fort sentiment d’impotència.

De moment s’han cremat, segons els bombers, unes 1.500 hectàrees de zona fortestal i camps de conreu. L’incendi s’ha originat cap a les tres de la tarda a la serra de Montmaneu, a la Granja d’Escarp. El vent ha propagat ràpidament les flames.

El foc, que avança sense control, ha cremat part d’una zona protegida en aquesta serra, els Tossals de Montmaneu. En l’extinció de l’incendi hi treballen 17 vehicles terrestres dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter del govern aragonès, que reben l’ajuda de voluntaris dels municipis afectats. De moment, la població de la Granja d’Escarp no s’ha hagut d’evacuar, perquè, segons els Mossos d’Esquadra, no hi ha perill que el foc hi arribi.

* Enllaços Consulta el mapa de risc d’incendis a Catalunya

mitjançantEl foc que ja ha cremat 1.500 hectàrees a la Granja d’Escarp obliga a desallotjar un càmping.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja