5a Trobada d’Autors Ebrencs a Fondespatla « Lo finestró del Gràcia

5a Trobada d’Autors Ebrencs a Fondespatla

El pròxim u d’agost tindrà lloc a Fondespatla la V Trobada d’Autors Ebrencs al Matarranya. El motiu principal d’aquest any serà la presentació del recull sobre ARBRES EBRENCS, on han participat 54 escriptors amb un prologuista de luxe, invitat a l’acte, el periodista i crític literari, Víctor M. Amela. A més hi haurà també els actes tradicionals com la posada en comú dels projects literaris, presentació del premi Guillem Nicolau, Col·lecció Lo Trinquet, etc., com podeu veure al programa. Serà una jornada entre amics, plena de lletres ebrenques i a la fresqueta de la piscina i càmping de la vila de Fondespatla.

(Per a veure el programa cliqueu els punts de llibre de dreta i esquerra i amplieu)

5a Trobada d’Autors Ebrencs a Fondespatla « Lo finestró del Gràcia.