Duo Recapte a YouTube « Lo finestró del Gràcia

Duo Recapte a YouTube

Recital de Poesia de la Franja amb el Duo Recapte format per: Màrio Sasot (bandúrria) i Antoni Bengoechea (veu). Celebrat al local de la UGT de Barcelona amb motiu de la Vetllada Cultural 2010 en la data de l’11 de maig.

Entreu aquí per veure el vídeo

(Nota: Si teniu un ordinador no massa modern i si el vídeo és de molta resolució, en aquest cas crec que la té, potser tindreu dificultats per veure’l i escoltar-lo. En períodes de segons s’anirà tallant una i una altra vegada.  En aquest cas haureu iniciar novament i immediatament posar la pausa i esperar que es carregui totalment o un bon tros. Pot trigar bastants minuts. D’altra banda sembla que últimament el sistema de Telèfonica té alguns problemes amb el You Tube. Els que tingueu un altre operador, aviseu si us va bé)

Duo Recapte a YouTube « Lo finestró del Gràcia.