L’equip de futbol de Vall-de-roures se quede a Primera Regional | Comarques Nord

L’equip de futbol de Vall-de-roures se quede a Primera Regional


________________________________________________________
R. Lombarte, Vall-de-roures
dimarts, 3 d’agost de 2010

Lo CF Valderrobres competirà esta temporada a Primera Regional. Així ho ha determinat lo Comitè de Competició, després de que la plaça de Regional Preferent assignada a l’entitat esportiva del Matarranya se li hagi concedit, finalment, al Peñas Oscenses (Osca). Lo club de Vall-de-roures va firmar l’any passat una temporada perfecta, quedant com a millor tercer de les lligues de Primera Regional a Aragó. Això, sumat a l’ascens de La Muela a Tercera Divisió, li assegurave l’ascens a Regional Preferent. De fet, Competició li va confirmar la notícia al club, que va començar a moure fitxes per preparar la nova temporada.

Però, finalment, “l’ascens no s’ha fet efectiu”. Així ho ha confirmat lo president del CF Valderrobres, Miguel Ángel Gracia, que ha remarcat que “lo més dur és la desil·lusió de la gent”. Sobretot, després de que Competició los assegurés que la plaça a Regional Preferent ere d’ells. Lo club va parlar “amb entrenadors, jugadors, Ajuntament i patrocinadors per a crear l’equip de Regional Preferent”. Lo consistori del poble inclús s’havie compromès a comprar un autobús per als desplaçaments. Però una al·legació del Peñas Oscenses va canviar lo destí del club del Matarranya.

Gracia remarque que lo club d’Osca va al·legar que “ells creien que podien optar a aquella plaça”, i es va demanar la possibilitat de fer un grup on no quedare cap dels dos equips fora. En concret, Peñas Oscenses considerave que Teruel no té Segona Regional, i defensave que la Primera Regional de Saragossa i Osca és més forta que la de Teruel. “Però això no està escrit a cap lloc”, entén Gracia. Tot i això, lo Comitè d’Apel·lació se va reunir per estudiar lo cas i al cap d’uns dies va enviar una notificació al CF Valderrobres, destacant que la plaça a Regional Preferent ere per al Peñas Oscenses.

Lo club no descarte anar a la justícia ordinària perquè entén que “de cara al poble, los socis i la gent hem de dir que no mos quedarem en un pam de nassos”. Lo CF Valderrobres comence este cap de setmana la pretemporada en un partit a casa contra lo Gandesa.

L’equip de futbol de Vall-de-roures se quede a Primera Regional | Comarques Nord.