ERC probablement inclourà candidats de la Franja a les llistes de les eleccions de la tardor (Catalunya)

ERC inclourà candidats del País Valencià, les Illes i Catalunya Nord a les llistes de les eleccions de la tardor

Vol simbolitzar, així, el compromís amb els Països Catalans

ERC inclourà a les llistes per a les eleccions al parlament català de la tardor candidats del País Valencià, les Illes, Catalunya Nord i probablement també de la Franja de Ponent per simbolitzar el compromís amb els Països Catalans. El portaveu d’ERC, Ignasi Llorente, ha explicat a l’ACN que volen reivindicar no sols el compromís amb la ‘nació completa’, sinó també la seva obra de govern en clau de Països Catalans: ‘Mai un govern no havia tingut una acció en clau de Països Catalans com aquests set anys’.

‘És evident que en l’àmbit no sols del Principat, sinó dels Països Catalans, l’única formació que té al cap la nació completa és ERC’, ha reivindicat el portaveu dels republicans, que diu que està convençut que aquesta visió ‘s’ha plasmat força amb l’acció de govern’, tant des punt vista cultural com econòmic i polític.

Per això els republicans pensen reivindicar que en la seva obra de govern hi ha estat present la visió nacional des de la perspectiva dels Països Catalans. I ho vol fer incloent aquestes setmanes vinents a les llistes per a les eleccions al parlament candidats de tots els territoris de parla catalana, ‘intentant des d’un punt de vista simbòlic representar la globalitat de la nació completa’.

ERC inclourà candidats del País Valencià, les Illes i Catalunya Nord a les llistes de les eleccions de la tardor – VilaWeb.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja