La Franja de Ponent rebrà els canals de TVC – VilaWeb

La Franja de Ponent rebrà els canals de TVC

Els governs català i aragonès han acordat de compartir les emissions a la Franja

Els governs català i aragonès han acordat de difondre les emissions dels canals de televisió de la seva titularitat a la Franja de Ponent. Amb el conveni, els executius garanteixen que, de manera regular i continuada, la Franja rebi les emissions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió. L’acord s’ha fet públic avui i el signaran pròximament el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de la Presidència del Govern d’Aragó, Javier Velasco.

El conveni, que tindrà una vigència de quatre anys i es desenvoluparà en virtut d’un altre acord que subscriuran ambdues corporacions, estableix la creació d’una comissió mixta de seguiment integrada per representants de tots dos governs. Aquesta comissió podrà acordar l’ampliació del conveni en la seva cobertura i estendre’l també a les ràdios de totes dues corporacions.

Ara per ara, alguns dels canals de TVC ja arriben a Catalunya Nord, les Illes i Andorra. En canvi, al País Valencià, on durant anys es rebia TVC a través dels repetidors d’ACPV, cada cop hi ha menys municipis que puguin veure els canals a causa dels impediments de la Generalitat valenciana, que ha anat tancant repetidors.

La Franja de Ponent rebrà els canals de TVC – VilaWeb.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja