XIV Escola d’Estiu a la Franja

Dijous 16 de setembre
Lloc: Palau Montcada
9:30 Recepció de participants al Palau Montcada

10:00 Inauguració

10:30 Cafè

11:00 Ponència: “La planificació de l’ensenyament de les llengües en currículums multilingües”. Oriol Guash, Professor Titular del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i les Ciències Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

12:30 Ponència: “El tractament de les llengües a l’Escola Andorrana” Anna Oliva Albiach, Cap de l’Àrea d’Innovació Pedagògica del Departament de Suport a l’Ensenyament i Inspecció Educativa, Ministeri d’Educació i Cultura, Govern d’Andorra.

14:00 Dinar16:00 Experiència: “Àmbit lingüístic de l’Institut Montgròs: un exemple d’implementació de currículum integrat de llengües” Susanna Soler i Laura Becerra, professores de l’IES Montgròs de Sant Pere de Ribes, Barcelona.

17:30 Descans i cafè

17:45 – 19:15 Taula rodona: “Projectes lingüístics: l’ensenyament castellà-català a l’Aragó” Professors de centres amb projectelingüístic.

Divendres 17 de setembre
VISITA A PENA-ROJA, MATARRANYA
08:30 Sortida des de l’estació d’autobusos de Fraga.
11:00 Visita guiada a Pena-roja repassant l’obra literària de Desideri Lombarte i els seus racons: “Desideri Lombarte i la seua literatura vist des de Pena-roja” Natxo Sorolla, llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona.
14:00 Dinar. Restaurant Virgen de la Fuente, Pena-roja.
16:00 Tornada a Fraga

Informació i inscripcions: Enviar a: Centre de Professors • C/ Airetas, 17 • 22520 Fraga (Huesca) • Tel. 974 47 29 00 Fax: 974 47 23 47 • cprfraga@educa.aragon.es

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja