Firmes d’un llibre sobre la batalla de l’Ebre a la Llibreria Serret

Joan Giné firmarà “El Genet nu” el pròxim dissabte 2 d’octubre a llibreria Serret

El genet nu

UN BRIGADISTA A LA BATALLA DE L’EBRE

Autor: Joan Giné-Masdeu
Col·lecció: Clàssica [Núm 839 ]
Núm edició: 1

En la cruenta batalla de l’Ebre, el jove brigadista Paul Brians, fill de pare català i mare americana, és el primer a travessar el riu en l’ofensiva republicana i el darrer a repassar-lo nedant en el replegament del seu exèrcit, després de la derrota.

Text de contraportada

En la cruenta batalla de l’Ebre, el jove brigadista Paul Brians, fill de pare català i mare americana, és el primer a travessar el riu en l’ofensiva republicana i el darrer a repassar-lo nedant en el replegament del seu exèrcit, després de la derrota. L’ardor i el coratge d’en Paul en el combat, nascuts d’uns ideals incontestables, esdevenen desengany i violència sense sentit en el seu llarg retorn cap a casa. Només la sensualitat desfermada o l’estimació envers els cavalls podran mantenir vives les seves esperances.

Un gran retaule hiperrealista d’un episodi èpic de la guerra civil, que conté personatges secundaris històrics com Líster, Modesto, Tagüeña, Yagüe o Franco

Joan Giné-Masdeu

Joan Giné-Masdeu (Falset, 1950) ha publicat tres reculls poètics i debuta en la novel·la ambEl genet nu, premiada amb el Premi Pin i Soler 2009. Després de participar en el volum col·lectiu Poemes ara amb el recull Poemes setantànics, va publicar els volums de poesia A frec de capitellQuadern de geografia. Director de l’Institut Martí Franquès, de Tarragona, està especialitzat en la realització de vídeos aplicats a l’ensenyament.

Serret Bloc.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja