Ràdio Matarranya estrena web coincidint amb el Dia del Pilar | Comarques Nord

Ràdio Matarranya estrena web coincidint amb el Dia del Pilar


comarquesnord.cat, Calaceit
dimarts, 12 d’octubre de 2010

Coincidint amb la festivitat del 12 d’octubre, Dia del Pilar, Ràdio Matarranya estrena una web pròpia que pretén ser el punt de trobada de la gent del Matarranya. Amb fotografies, notícies de la pròpia emissora, enllaços d’interès a altres informacions de la comarca o amb la possibilitat de portar els sons de la ràdio comarcal arreu del món naix radiomatarranya.com.

Des d’aquesta nova plana web, els oients de la Ràdio Matarranya poden escoltar fàcilment la ràdio en directe, buscant l’enllaç als menus situats a la dreta. També accedir a la portada informativa exclusiva de la comarca al diari digital comarquesnord.cat, a més de poder saber més coses de la curta història de la ràdio comarcal o saber la programació.

Ràdio Matarranya, la primera en la nostra llengua
Ràdio Matarranya s’ha convertit, en pocs mesos de vida, en el mitjà de comunicació de referència comarcal en aquesta comarca aragonesa. A més, l’emissora ha tingut gran ressò donat a què és la primera ràdio que emet en la nostra llengua arreu de la comunitat autònoma, el que ha sigut punt d’interès per altres mitjans de comunicació, com ara TV3 que, recentment, li ha dedicat un reportatge a la ràdio comarcal.

Ràdio Matarranya estrena web coincidint amb el Dia del Pilar | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja