Els governs català i aragonès signen el conveni perquè la Franja rebi TVC

Acorden de compartir les emissions de Televisió de Catalunya i de la Televisió d’Aragó a la Franja

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i el conseller de la Presidència del Govern d’Aragó, Javier Velasco, signaran avui el conveni de reciprocitat televisiva entre ambdós governs. Amb el conveni, que tindrà una vigència de quatre anys, la Franja de Ponent rebrà de regularment i continuada les emissions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió.

Una comissió mixta de seguiment, integrada per representants de tots dos governs, vetllarà pel compliment de l’acord. Aquesta comissió podrà acordar l’ampliació del conveni quant a cobertura i estendre’l a les ràdios de totes dues corporacions.

Ara alguns dels canals de TVC ja arriben a Catalunya Nord, a les Illes i a Andorra. En canvi, al País Valencià, on durant anys es rebia TVC, a través dels repetidors d’ACPV, cada cop hi ha menys municipis que els puguin veure pels impediments de la Generalitat valenciana, que ha fet tancar els repetidors.

Els governs català i aragonès signen el conveni perquè la Franja rebi TVC – VilaWeb.