Dos dècades de la Trobada Cultural del Matarranya | Comarques Nord

Dos dècades de la Trobada Cultural del Matarranya


comarquesnord.cat, Maella
dimecres, 27 d’octubre de 2010

La Trobada Cultural del Matarranya arribe a les vint edicions. Lo pròxim dia 7 de novembre, Maella acollirà una nova trobada organitzada per l’Associació Cultural del Matarranya (Ascuma), que commemore ja dos dècades. En concret, la jornada començarà a les onze del matí amb una cercavila amb los gaiters de Maella.

Tot seguit, i a partir de les 11.30 hores, a la Casa de la Vila se commemoraran los deu anys de la revista cultural ‘Temps de Franja’. La cerimònia estarà conduïda per José Miguel Gràcia, president de l’Associació Cultural del Matarranya, i també hi intervindran la Carme Messeguer, Hèctor Moret, Carles Sancho, Ramon Sistac i Màrio Sasot. A més, a l’acte commemoratiu tindran unes paraules los representants de les associacions editores del Temps de Franja.

La Trobada Cultural del Matarranya també hi haurà la presentació de dos llibres. Se tracte, en concret, de ‘Melodia provençal’, de Tomàs Bosque i de ‘Roda la Mola’. Tot seguit, hi haurà una actuació musical en hi seran los cantautors de la Franja Anton Abad, Tomàs Bosque, Els Maellans (José María Puyol i Miguel Estaña) i Àngel Villalba.

Dos dècades de la Trobada Cultural del Matarranya | Comarques Nord.