Rodasons: ESPECIAL: HOMENATGE A JOSÉ ANTONIO LABORDETA

RODASONS

Emissió 772

El 33 Digital

Diumenge, 14 de novembre del 2010, a les 9.15 del matí

Reemissió: diumenge 21de novembre, cap a les 3 de la matinada

TV3CAT: diumenge 21, a les 10.10, en la franja europea, i dilluns 22, a les 6 del matí, en la franja americana

ESPECIAL: HOMENATGE A JOSÉ ANTONIO LABORDETA

Aquesta setmana, el “Rodasons” vol retre un humil homenatge a José Antonio Labordeta, que va morir a Saragossa el 19 de setembre d’aquest any.

Labordeta va ser una de les figures més importants que han sorgit a l’Aragó durant els últims anys. Professor d’institut, poeta, novel·lista, assagista, cantautor, presentador de televisió i activista cultural i polític, en totes les vessants va fer palès el seu sincer compromís per la justícia, la llibertat i els drets del seu poble, com ho demostra la seva tasca parlamentària entre el 2000 i el 2008 com a diputat per la Chunta Aragonesista.

Bon amic de Catalunya, Labordeta va actuar molt sovint entre nosaltres i també va visitar diverses vegades Televisió de Catalunya. Per això, en aquest homenatge recollim una tria d’intervencions seves en uns quants espais de TV3, prenent com a fil conductor l’entrevista que Maria Gorgues li va fer el 1997 al programa “Autògrafs”.

www.tv3.cat/rodasons

rodasons@tv3mail.com

C.A.T.

Centre Artesà Tradicionàrius

Trav. Sant Antoni, 6-8 Bx.

08012 Barcelona

tramcat@tradicionarius.cat

www.tradicionarius.cat