El recital del Tomàs tot un èxit « Lo finestró del Gràcia

El recital del Tomàs tot un èxit

Abans de deixar el bloc descansant uns dies per marxar de viatge, vull deixar escrites unes línies sobre el recital de Tomàs Bosque d’ahir dia 13, encara que sigui de manera telegràfica. També inclouré unes quantes fotografies preses de la gran col·lecció que va fer la Sigrid.

Tot un èxit el recital i la presentació de l’esplèndid llibre a l’Auditori d’Alcanyís, ple d’amics i seguidors del Tomàs, amb l’alcaldessa, Amor Pascual, a primera fila.

En Tomàs, superant-se a mesura que avançava el recital, ens va fer recordar, sentir i gaudir de la música i tocar la poesia. Jo, amb “De l’amor i el deig”, en vaig tenir prou per colpir-me el pit d’emoció.

El vídeo de l’any 1978, enregistrat a la Codonyera, un document històric impagable. En Tomàs, entranyablement jove i tendre.

La Loli Gimeno i l’Artur Quintana, amb la seua erudició i a la vegada senzillesa, ens van obrir el llibre del Tomàs oferir-nos-el per a poder-lo llegir.

Marco Negredo culminà el trilingüísme aragonès.

El calaceità Antoni Begochea va deixar sense alè al públic.

Els músics, de qualitat. Les llums, el so…, tot ben portat

Els presentadors, ah! els presentadors, seriosos i sobrats d’anys, però no mancats d’il·lusió: hi van venir acompanyats…

Dos vingueren de Belmunt

i tres  de la Codonyera.

Guimbaren buits al Castell,

baixaren la panxa plena.

El Heraldo


El recital del Tomàs tot un èxit « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja