La Fundació Ilercavònia Futur ens presente el cinquè volum de la Història de les Terres de l’Ebre, dissabte 27, Antiga Fàbrica Noguera Beseit

La Fundació Ilercavònia Futur ens presente el cinquè volum de la Història de les Terres de l’Ebre, dissabte 27, Antiga Fàbrica Noguera Beseit

El cinquè volum de la Història de les Terres de l’Ebre és presente aquest dissabte 27 a l’Antiga Fàbrica Noguera de Beseit a les 19:30

L’enciclopèdia ‘Història de les Terres de l’Ebre’ és una obra en la qual participen activament al voltant de 200 historiadors i científics socials. Les temàtiques de cada un dels volums repassen aspectes com la prehistòria, la història medieval, moderna i contemporània, l’etnologia o l’economia, entre d’altres.

La Fundació Ilercavònia Futur amb la col.laboració de llibreria Serret,  ens presente el cinquè volum de la Història de les Terres de l’Ebre i ho fà a l’Antiga Fàbrica Noguera de Beseit, un espai acollidor i amb caracter, diàfan i multifuncional, per a Galeria d’art, impartir conferències, tertúlies, exposicions temàtiques, presentacions de llibres o discs, etc.
http://www.historiaterresebre.cat/http://www.antiguafabricanoguera.com/,
http://serretllibres.com/autorsebrencs/


El cinquè volum de la Història de les Terres de l’Ebre
http://www.historiaterresebre.cat/
Vidal, Jacobo; Carbonell, Jordi À. (coord.). Història de les Terres de l’Ebre, vol. V. Art i Cultura. El Perelló: Fundació Ilercavònia Futur, Universitat Rovira i Virgili, Aeditors, 2010.

Aquest estiu que ha sortit a la venda el cinquè volum de la Història de les Terres de l’Ebre, V. Art i Cultura, editat per la Fundació Ilercavònia Futur i la Universitat Rovira i Virgili.

El volum ha estat coordinat pels especialistes en història de l’art, Jacobo Vidal i Jordi À. Carbonell i redactat per trenta estudiosos, encarregats d’elaborar continguts com la riquesa arquitectònica, literària o musical, entre d’altres d’aquest territori.

Destaquem dos dels articles de temàtica lingüística hi podem llegir:

Estrampes Blanch, Miquel. “Llengua i literatura al segle XIX i l’inici del XX”, p. 2

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja