Recollida de signatures/Himne d’Aragó « Lo finestró del Gràcia

Recollida de signatures/Himne d’Aragó

COMENÇA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PER A QUÈ EL CANT A LA LLIBERTAT SIGUI L’HIMNE OFICIAL D’ARAGÓ

La Comissió Promotora de l’ILP informa que aquest cap de setmana comença la recollida de signatures. Durant la tarda d’avui divendres i el dissabte, matí i tarda, hi haurà una taula a la porta de GranCasa a Saragossa.
El diumenge a les 12  i a l’entrada del Parc José Antonio Labordeta tindrà lloc una TOCADA I CANTADA POPULAR a la que poden sumar-se tots els que ho desitgin, portant el seu instrument musical, la seua veu o simplement recolzant-ne amb la seua presència. També allà es recolliran signatures.

Recollida de signatures/Himne d’Aragó « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja