Presentació de “L’arbreda ebrenca”

Aquest pont de la Constitució hi haurà una presentació-recital-conjur al voltant del llibre “L’arbreda ebrenca.” Es tracta del recull de relats de 55 escriptors de les Terres de l’Ebre i el Matarranya sobre els arbres que l’ASCUMA vam organitar juntament amb la llibreria Serret i, en aquest cas, March editor amb motiu de la V Trobada d’autors ebrencs al Matarranya que va tenir lloc a l’agost a Fondespatla.

Bé, doncs, aquesta vegada tornem a presentar el llibre en un acte organitzat per l’Associació Cultural d’Arnes “la Bresca” que tindrà lloc el dimarts 7 de desembre a les 20 h en el marc d’unes jornades sobre Mites, llegendes i rituals màgics dels Ports (adjunt trobareu el programa complet).

Qui estigui pel territori aquest dies, no s’ho pot perdre!

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja