José Bada, primer president del Consell de Llengües « Lo finestró del Gràcia

José Bada, primer president del Consell de Llengües

Ahir 10 de desembre va quedar constituït el Consell Superior de les Llengües d’Aragó. Aquesta primera reunió del Consell va està presidida per la consellera de Cultura del Govern d’Aragó. El primer acord del Consell va ser el nomenament amb caràcter provisional de José Bada com a president, persona de més edat i per la seua aferrissada defensa de l’ensenyament del català i el aragonès i el seu respecte en tots els àmbits des que va està primer conseller de Cultura. La consellera Broto va avançar que es constituiran el més aviat possible les Acadèmies de l’ Aragonès i el Català.

Notícia a El Periódico de Aragón: llegir

Diario Aragones: llegir

heraldo.es: llegir

elcorreo.com: llegir

europapress.es: llegir

diariodelaltoaragon.es: llegir

José Bada, primer president del Consell de Llengües « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja