Ribagorça: VII Col·loqui d’Estudis Transpirinencs

Els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre de 2011 es realitzarà a Vielha el VII Col·loqui d’Estudis Transpirinencs, organitzats pel Conselh Generau d’Aran, l’Archiu Istòric Generau d’Aran,l’Institut d’Estudis Aranesi, el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, el Patronat Francesc Eiximenis, la Diputació de Girona, el Centre d’Estudis Ribagorçans, l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

El títol d’aquesta edició és: Els Pirineus Visitats: del Segle XVIII a l’Actualitat i els àmbits de treball són: La “descoberta” dels Pirineus: dels balnearis a l’excursionisme i Els turismes de la modernitat.

Qui estigui interessat en participar com a comunicant en el col·loqui té de temps fins al 15 de juliol de 2011 per presentar-ne una proposta, en forma de resum, amb una extensió màxima d’entre mil cinc-cents i dos mil caràcters.

La inscripció, que es podrà dur a terme fins al 25 de setembre, té un preu de 60 € per al públic general i de 40 € per a membres de centres d’estudis i estudiants. Per a més informació: pineda (arroba) irmu (punt) org.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja