Pitjor és l’acusació que l’insult « Lo finestró del Gràcia

Pitjor és l’acusació que l’insult

Posted on 24 desembre, 2010 by graciaz

M’he adherit a la carta que Ramón Mur i José Ignacio Micolau han enviat al director de la revista “Barranfondo” de la Torre de Vilella, protestant per l’acusació que contenia un article del número de juny d’aquest any 2010, dirigit a Artur Quintana. En l’esmentat article, el senyor Martínez Fabón qualificava com a sicario a Artur Quintana. El diccionari de la RAE diu de la paraula sicario. (Del latin sicarius). Asesino asalariado. M’agradaria pensar que ha estat la ignorància envers el significat de la paraula i no la mala fe, la que ha dirigit la mà del senyor Martínez Fabón

Si no es disculpa, pensarem que ha estat una acusació nauseabunda i de mala fe de debò.

Podeu llegir la carta aquí, o al bloc Entre páginas

mitjançantPitjor és l’acusació que l’insult « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja