Xeic! incorporen lletres de Desideri Lombarte i Héctor Moret al seu disc Sirga

Xeic!: Sirga

Després de tot un any de dur treball, per fi us podem presentar el que serà el nostre tercer treball discogràfic i que porta per nom Sirga. Sirga es resumeix en cinc paraules: sentiment, il·lusió, resistència, gresca i amor per una cultura i una manera de viure pròpia de la gent de l’Ebre. Xeic! vol plasmar la singularitat d’aquestes terres en un espectacle únic, intens i polifacètic, on es barregen diferents arts per aconseguir el contrast d’emocions.

La música s’erigeix en un riu d’històries i sensacions que s’harmonitzen i es complementen amb la profunditat de la literatura, el vigor del ball popular, l’esteticisme de la pintura i l’humor de pinzellades teatrals. El resultat és un directe innovador i entretingut per a que els espectadors de tota mena gaudeixin durant tota la posada en escena.

A Sirga hi trobareu 11 cançons amb textos d’autors del Sud de Catalunya i de la Franja de Ponent, que tenen en comú estar al voltant del riu Ebre. Els poemes seleccionats són d’autors diversos: Artur Bladé i Desumvila, Andreu Carranza, Imma Pena, Hèctor Moret, Desideri Lombarte, M Cinta Curto i Gerard Vergés.  Les lletres giren al voltant de la guerra, l’exili, la vida al camp, l’agricultura… En general, de tot allò que passa a l’entorn de la vida a les nostres terres.

A que espereu per degustar-lo? El podeu descarregar gratuïtament des de la nostra pàgina web o comprar-lo a la nostra botiga on-line.

Xeic!

 1. Amics treballadors
 2. Miles Gloriosus
 3. Joc de paraules
 4. De casa Prat
 5. D’enyor i esperança
 6. La meua pàtria menuda
 7. La cara de la reina
 8. Quatre estacions amb taronja a les terres de l’Ebre
 9. Breu vocabulari patxet
 10. La mort té mil formes
 11. Jota de Rasquera

mitjançantXeic!: Sirga – RXI, música compromesa.