Naix el diari ‘Notícies del Matarranya’ | Comarques Nord

Naix el diari ‘Notícies del Matarranya’


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 31 de desembre de 2010

El 2011 s’estrena a la comarca del Matarranya un nou mitjà de comunicació. ‘Notícies del Matarranya’ és una publicació mensual, de 24 pàgines en format tabloide que mes a mes anirà recollint les principals informacions de la zona, ja siguen de caràcter polític, social, econòmic o cultural.

D’aquesta forma, el diari mensual pretén donar a conèixer l’activitat comarcal així com promocionar les diferents activitats que es realitzen als nostres pobles. Cal assenyalar que aquesta publicació també inclou l’agenda cultural realitzada per la Comarca del Matarranya que, d’aquesta manera, passa a tenir un format mensual on consultar les activitats tradicionals i culturals que es programen en cadascún dels nostres pobles.

Mensual i gratuït
Cal recalcar que la publicació mensual es repartirà gratuïtament abans del dia 1 de cada mes i, en el primer número, es destaca en portada i les primeres pàgines un balanç del 2010.

Naix el diari ‘Notícies del Matarranya’ | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja