Festival Torredarques(FesTA) en Myspace

El FesTA és un festival de grups d’estils diferents que es desenvolupa en el marc de les festes majors de Torredarques/Torre de Arcas (Terol) ), la nit de dissabte 20 d’agost.

Els nostres referents han estat des del Carrasca Rock d’Ejulve, el Franja Rock de Pena-roja, Kodorock de la Codonyera, Cerç de Massalió al Viñarock de Villarobledo, jej. També hauríem de destacar la feina d’associacions com El Hombre Bombilla de Vall-de-roures o Las Ranetas d’Alcanyís.

Volem que FesTA’11 serveixi com a reconeixement a totes les persones que des de fa uns quants anys han apostat per amenitzar un dia de les nostres festes amb grups de música novells i no tan novells. Com alguns ja sabeu, a la nostra plaça hi han actuat:

La Kinky Beat, Jahs´ta, Los Draps, Ojo No Caigas, Skandalo Publico, Pepet i Marieta, Omeveigues, Alimanya, De Cara a la Pared, Willy Fuego, La Olla Express, China Chana, Mallacan, La Rana Mariana, Ixuquera, Turnez & Sese, Juanko Malavirgen, Pepin Banzo, A Vuelo Cojo, Jean Pierre & Mallen, La Birolla…

I ja han passat més de deu anys des que vam disfrutar amb: Los Berzas, Manolo Kabezabolo, Azero, Artrosis i Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries, a n’eixa mítica Alifara’98, i estem segurs que alguna cosa de bo se’ns va quedar a la memòria.

Les nostres limitacions són grans, però farem tot el que puguem. El nostre objectiu és passar-mos-ho bé mitjançant la música. Intentarem també amb aquest esdeveniment donar a conèixer la nostra vila i reivindicar el dret a viure-hi tan dignament com ens mereixem.

El Festival es farà a la plaça del poble i l’entrada serà gratuïta. Anirem actualitzant-ho, donant molta més informació dels grups que actuaran dissabte. També dels concerts, discos, festivals, etc. Esperem que en els anys a venir vinguen molts altres grups de música.

La presentació ja està feta… COMENCEEEM!!!

mitjançantFestival TdA (FesTA) en Myspace.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja