Morella: “En nom de TV3 li agraeixo l’interès demostrat a la seua localitat per mantenir les emissions de TV3″ | Comarques Nord

comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 14 de gener de 2011

Mònica Terribas ha contestat per carta a l’Ajuntament de Morella després d’haver rebut la moció aprovada per la corporació municipal en favor de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana en general i a Morella en particular.

“En nom de TV3 li agraeixo una vegada més l’interés demostrat a la seva localitat per mantenir les emissions dels nostres canals i de la televisió aragonesa i per haver lluitat per la seva continuïtat. Com li vaig manifestar fa uns mesos, espero i confio que les instàncies polítiques competents sabran trobar una solució a aquesta demanda ciutadana i espero que la proximitat de la fi del cicle electoral no sigui obstacle ni argument ni pretext per no fer-ho”

Terribas, que ha manifestat públicament la seua incredulitat al respecte de la situació en que es troben els canals autòmics respecte a les comunitats veïnes. “En qualsevol cas, la nostra aposta per les noves tecnologies segueix plenament vigent i ja sap que al marge de les nostres emissions per satèl·lit o a través del portal tv3.cat ja poden gaudir dels continguts de Televisió de Catalunya també a molts televisors amb connexió a Internet”.

La carta, dirigida a Ximo Puig desde Sant Joan Despí, on estan ubicades les instal·lacions de l’autonòmica catalana i amb data del 27 de desembre de 2010 acaba dient que confia “que ben aviat es normalitzi una situació que erosiona les llibertats ciutadanes, rebi la meva més sincera salutació”.

mitjançant“En nom de TV3 li agraeixo l’interès demostrat a la seua localitat per mantenir les emissions de TV3″ | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja