Angel Guinda i Carlos Azagra « Lo finestró del Gràcia

Angel Guinda i Carlos Azagra

El passat dia 22 de gener, durant l’actuació de Tomàs Bosque a Saragossa, vaig saludar a dos homes grans, lliures, intel·ligents i amics del Tomàs, el poeta Ángel Guinda i el dibuixant Carlos Azagra.

Ángel Guinda nascut a Zaragoza (1948), ara resideix a Madrid. Poeta, articulista, crític literari, editor i traductor. Entre les seues obres podem citar  Vida Ávida, Claustro, Conocimiento del medio, Toda la luz del mundo(minimal love poems, Toda la luz del mundo. Edición llenguas españolas, El mundo del poeta, Claro interior, toda la luz del mundo, Espectral… Flamant premi de les Lletres Aragoneses del 2010. Autor d’algunes lletres de cançons del Tomàs.

Carlos Azagra nascut a Morón de la Frontera (1957), criat a Saragossa i resident a Santa Coloma de Gramanet, Barcelona. Es defineix com a hedonista il·lustrat, tan anarquista com republicà. Autor de còmics reivindicatius  (“El Jueves”) i fundador del Partido de la Gente del Bar (PGB). Ha il·lustrat el llibre del Tomàs, Melodia Provençal.

Durant el recital em van lliurar tots dos unes petites mostres del seu treball i de la seua personalitat que incloeixo  tot seguit.

Punxeu per veuere-les grans

Pdf del Calendari Azagra021

Angel Guinda i Carlos Azagra « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja