L’entrenador del Girona, que és de Mequinensa, abandona una conferència de premsa o Osca per la impossibilitat de parlar en català

Raül Agné, nascut a Mequinensa, compareixia després del partit amb l’Osca · Va retreure que no hi hauria cap problema si hagués parlat en anglès

L’entrenador del Girona FC, Raül Agné va abandonar ahir la conferència de premsa posterior al partit amb l’Osca per les crítiques dels periodistes que li impedien respondre en català una pregunta formulada en català. Agné va mostrar la seva sorpresa per la reacció d’alguns periodistes que li reclamaven que ho fes en castellà. Ell va suggerir que els respondria després a ells en castellà, però les reclamacions van continuar. Agné, nascut a Mequinensa, va retreure que si ho fes en anglès no hi hauria cap problema. Finalment, es va aixecar i va abandonar la sala.

mitjançantL’entrenador del Girona abandona una conferència de premsa per la impossibilitat de parlar en català – VilaWeb.

1 Comment

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Comments are closed