Raül Agné: “No vull imposar res ni que m’ho imposin”

POLÈMICA LINGÜÍSTICA

Raül Agné: “No vull imposar res ni que m’ho imposin”

El tècnic del Girona ha explicat a RAC1 que els periodistes havien pactat que es respondria en català

L’entrenador del Girona, Raül Agné, ha parlat aquest matí al programa Via Lliure, de RAC1, sobre la polèmica ocasionada ahir a la sala de premsa del camp de l’Osca on no va poder continuar la seva roda de premsa en català.

Agné ha explicat que “estava pactat d’un bon començament que els companys d’allà facilitarien la feina als companys catalans” però que després no va ser així. Quan li van preguntar en català, “un periodista d’allà em va dir que havia de parlar en castellà”. El tècnic diu que “no vull imposar res ni vull que m’ho imposin” i que la seva única intenció era “inculcar uns valors de respecte i educació”.

L’entrenador, nascut a Mequinensa, creu que “això diu molt del coeficient intel·lectual d’alguns i va més enllà de temes polítics”. “Jo sóc bilingüe, respecto a tothom i atenc a tothom per igual”, ha explicat Agné, que després va atendre els mitjans de comunicació catalans a la zona mixta.

Raül Agné: “No vull imposar res ni que m’ho imposin”.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja