Fondespatla: 4ª Trobada d’autors ebrencs « Lo finestró del Gràcia

Fondespatla: 4ª Trobada d’autors ebrencs

T4El dia dos d’agost, no solament es van aconseguir realitzar el munt d’actes programats, ans n’aparegué  algun més no previst, això sí, amb una normal no prevista resquitllada en el temps. Força interessants tots els actes, des del dinar literari i reconfortant al Frontó, fins  l’actuació poètico-musical del Duo Recapte. I enmig, queviures a dojo per a l’esperit: experiències dels blocaires, converses, projectes literaris, personatges en la T5literatura, inspirat aire a Sant Miquel, presentacions de llibres i poemes. No mancaren els desitjos de continuïtat de la Trobada.

Tots els assistents mostraren tàcita o expresament el seu agraïment als organitzadors: l’Associació Cultural del Matarranya (direcció i coordinació dels actes, Pepa Nogués), l’Associació ACHA, la Llibreria Serret i l’Ajuntament i  vila de  Fondespatla (ben representada per la seua activa  T6alcaldessa Carmen Agud). Tot un èxit. I ara, a vendre Galeria ebrenca, llibre nuclear de la trobada, per al bé pecuniari d’Aeditors i llibreters, i espiritual per a la trentena d’autors.

l’Ebre
com l’Ebre
riu com l’Ebre
un riu com l’Ebre
com un riu com l’Ebre
autors com un riu com l’Ebre
com autors com un riu com l’Ebre
trobada com autors com un riu com l’Ebre
quarta trobada com autors com un riu com l’Ebre
m  a  t  a  r  r  a  n  y  e  b  r  e  n  c  s     c o m     l  ‘  E   b   r   e

T7T8T9


T10

Fondespatla: 4ª Trobada d’autors ebrencs « Lo finestró del Gràcia.